Instagram Uitleen: Huawei P8 Recap

serie Instagram uitleen

Enige tijd geleden kregen onze Instagram gastgebruikers Anne Barlinckhoff en Carlijn Jacobs de Huawei P8 als cadeau om met het toestel hun wereld vast te leggen.

Voor degene die de afgelopen tijd onze Instagram niet in de gaten heeft kunnen houden hebben we een kleine flashback. Anne Barlinckhoff is een Amsterdamse fotografe die vrouwelijk schoon op de meest prikkelende manieren weet vast te leggen en laten we daar nou net een zwak voor hebben. Ook een fotografe uit Amsterdam is Carlijn Jacobs die met haar flamboyante stijl een aardige status heeft weten te manifesteren. Nu, een aantal weken later vroegen wij Carlijn naar haar ervaringen met het toestel.

Carlijn gaf toe van te voren een beetje sceptisch te zijn omdat ze zelf een iPhone in bezit had, maar na het gebruiken van de telefoon dacht ze er anders over. “Ik was in eerste instantie een beetje bang dat ik zou moeten wennen omdat ik iPhone gewend ben maar ging het switchen ging heel easy en snel. Het toestel is fijn. Vond het veel op een iPhone lijken, zeer makkelijk te begrijpen.” Daarnaast bleek het design van de telefoon ook in smaak te vallen. Mooi, strak, groot en minimalistisch. Geen op of aanmerkingen, gewoon mooi simpel!” Natuurlijk waren we ook benieuwd hoe de fotografen de camera-functies beschouwden. Carlijn had het volgende er over te zeggen: Ja, goede camera! Beter dan de iPhone 6 naar mijn idee. De beauty-functies zijn ook enig natuurlijk.”

De telefoon werd overigens door nog veel meer creatievelingen onder de loep genomen. Check de hashtag #IGNITECREATIVITY voor meer insights.

X