over

Vormplatform is een online podium waar beeld uit verschillende ontwerp- en kunstdisciplines samenkomt. De ene keer is een onderwerp ‘gewoon mooi’, de andere keer actueel of geëngageerd en de volgende keer zet een ontwerp zich in om de wereld net een beetje beter te maken. De inhoud wordt geplaatst om het publiek te laten verwonderen, het deelbaar te maken en kan dienen als ‘schop onder de kont’ om zelf aan de slag te gaan.

wie?

Vormplatform is een initiatief van Guido de Boer. Een jaartje of vijf geleden begon Guido een blog en van het een kwam het ander. Inmiddels heeft Vormplatform een vaste redactie. Zie hieronder de leden.

Guido de Boer

Ivo Brouwer

Reinout van Schie

Jeroen Kooren

Yacine Benmial

Luuk Roordink

Jack Westerlaken

contact

algemeen: info@vormplatform.nl

credits

ontwerp: Guido de Boer

techniek: Dot Red webdevelopment

hosting: Studio September

Disclaimer

Vormplatform is een blog / platform dat is ontstaan uit een ongebreideld enthousiasme voor de creatieve cultuur en bewondering voor beeldmakers. De liefde voor het vak staat bij ons voorop, zo kan het dat wij geen winstoogmerk hebben.

Vormplatform claimt bij het publiceren van content, beeld en werk van artiesten altijd zijn uiterste best te hebben gedaan om alle  informatie van en over de auteur te vermelden bij het geplaatste werk. Mocht dit onverhoopt niet in overeenstemming zijn met de wensen van de eigenaar van de geplaatste content, dan zullen wij het materiaal direct na het eerste contact aan te passen dan wel te verwijderen van de website. Vormplatform zet zich altijd in om kunstenaars en ontwerpers zo positief mogelijk te representeren op het platform.

X