Lees Meer: Don’t Read This Book

serie Lees meer

Dit is veruit de grappigste titel die we ooit in de ‘Lees Meer‘ serie hebben gehad: Don’t Read This Book. Want in deze serie stimuleren we jullie om meer te lezen. En deze keer krijg je voor de kiezen: ‘Don’t Read This Book’…

Waarom moet je dit boek lezen? Of eigenlijk beter gevraagd: Waarom moet je dit boek niet lezen?

Donald Roos (die je wellicht kent van zijn lettertype’s en Vette Letters) schreef over het feit dat ‘wij’ als -so called- creatieven altijd een bak met ideeën hebben klaarliggen. Dat herken je waarschijnlijk wel; pagina’s vol in je schetsboek, gele plakbriefjes aan de zijkant van je computerscherm en gouden eieren in de kast, etc. Een boel van die ideeën blijven liggen en dat is zonde. Don’t Read This Book leert je beter met die ideeën omgaan. Waar moeten ze aan voldoen om ze op je todo-list te laten belanden? En als ze daar niet belanden, laat ze dan alsjeblieft op je todon’t-list belanden! Want dat scheelt weer tijd en aandacht voor de dingen die je wél gaat uitvoeren!

Oh ja, nog een gouden tip: je kunt het boek ook gewoon niet lezen. Scheelt weer tijd én dat kun je weer investeren in die gouden eieren die je nog moet uitbroeden.

Thanks BIS Publishers, we hebben het boek verslonden! Dat is ook wel te zien aan de staat waarin het nu verkeerd, zie foto :).

X